kunde inte hålla mig

var ju tvungen att kolla på lite kläder innan jag somnar.
Hittade somvanligt saker jag vill ha!
Julklappar?!



båda från Nelly.com
(om man ändå hade några bröst att fylla ut med, HAHAHAH!!)

PUSS
linnea


god kväll




nu skall jag sova, jag jobbade en stund idag, skall jobba på det jobbet onsdag och trosdag:)! Hoppas dock att jag får meeeer tider på mitt nya jobb! Imorgon är lucas ledig från dagis, han kommer fårn sin pappa runt 12-tiden, tänkte göra julkort och baka med honom, om han är på humör vill säga! nej dags att sova omjag nu somnar, helt omöjligt! vi hörs imorgon
god natt,
i


idag är en jobbig dag

Idag har jag har jag ingen ork till någonting. Jag har jobbat hela dagen, sen var jag & matilda ute och sprang! DUKTIGA!
Sen åkte jag hem och packade mina saker och nu är jag hos pappa. Ska tillbringa de närmaste 14 dagarna här, somvanligt!

jag orkar verkligen inte göra några seriösa inlägg nu, måste bara sova!! Men jag kommer igen imon ;) då har jag vilat upp mig, måndagar är inte min bästa dag!
hoppas ni har haft mer energi än jag idag :)
take care!




PUSS
linnea

rubrik

You don't know what you got 'til you're missing it a lot
I had to go throw it away.

You don´t care how it hurts.



i


hard work work

nu snart börjar jag jobba, om 1  timma. Idag skall jag jobba från 16.00-21.30. Imorgon är jag ledig så då tänkte jag hämta lucas från dagis väldigt tidigt, jag vill ha honom hemma när jag är ensam! Jag funderar om jag och Lucas skulle ta en sväng till kungsbacka, han älskar de! haha! Nej nu skall jag göra mig iordning för jobbet, vi hörs ikväll när jag har kommit hem!

i

 

 


natten

nu ska jag sova, väckarklockan ringer om lite mindre än 8 timmar och då gäller det att vara på topp :)
dagen har varit bra.
Imorgon:
- jobbar från 8-17
- springer med Matilda
-
åker hem till pappa!

dröm söta drömmar!
linnea

MUMS


Lite skillnad blev det ju:) jag gjorde världens projekt, jag började rensa hela min garderob och alla mina lådor:) haha men nu är jag klar och dödstrött! Jag funderar på att käka något, jag missa middagen idag! Jag är lite sugen på knäckebröd! Kollade precis på paradise hotel, alla verkar ju vara sugna på varandra! GRR Men här får nu min första dagens outfit!

 


linnet- juicy
hoddie- juicy
leggings-
gt


i


vila i frid

Jennie
fyra år av saknad <3
Du kommer alltid att finnas i våra tankar!






linnea


första advent

Idag är det första advent, och vi har verkligen julstämning hemma!
Har hunnit med lite grann idag tycker jag. Hade fotbollsträning mellan 11.30- 13. eftersom jag hade glömt handduk så gick jag hem till mormor och gjorde mig iordning. Sen tog jag bussen med ida till kungsbacka. Vi hade ett mål = köpa julklappar! men vi kom därifrån med bara saker till oss själva, så bra gick den julhandeln! haha!

Här är de fynd jag gjorde idag :)






två tröjor från gina tricot
tunika från tara
t-shirt från h&m
löparthights från stadium
nagellack & solpuder från kicks

nu är plånboken bara fylld med kvitton.
så jag får roa mig med fotboll och måla naglarna!
imorgon är det jobb 8-17
sen löpning med Matilda :)

bye for now
linnea


el clasico

Kollar på el clasico återkommer med bilder från dagens shopping i halvlek :)
heja Zlatan, på bänken!



linnea


söndagsshopping





Dagens shopping blev i kungsbacka idag, jag fick med mig 3 saker. Egentligen skulle jag köpt lite julklappar hade jag tänkt, men köpte inte en enda, haha! Men den översta tunnikan kommer från tara och tshirten kommer från zara. Sen en liten jultunnika;)
Imorgon skall jag jobba från 16.00-21.30!



mitt rum ser ut dom krig, jag orkar inte ta tag i de! och i min garderob och mina byrålådor skall vi inte ens prata om! Jag skulle behöva en frivillig att städa och rensa:)? Fin belönning!
Nu kolla på gossip girl och kanske städa lite! huum

PUSS i


yeah








 nu one tree hill och mjölk choklad ;) visar kläderna från dagens shopping senare, puss
i


marc the park!




MIN FAVORITE KILLE!!!!!


i


bag


RIKTIGT snygg väska från h&m jimmy choo! me like!
1400:- tror jag att priset låg på:)


i


christmas time

Påstå inget annat än att min lillasyster har ansträngt sig med julstämningen!






Hon är allt för rolig hon

linnea


hemmafixare

eftersom jag insåg ganska fort att jag inte kunde ligga kvar i soffan när mitt rum såg ut som ett krigsfält så fick jag gå och städa. Nu är jag klar med det, och har precis insett att jag måste måla om.
Jag har en röd väg i mitt rum, som efter idag och imorgon kommer vara mörkblå, Niiiiice!
inspirationskälla= niclas mamma! hon målade om hemma hos dom, och fick färg över till mitt lycka :)
så nu är det min tur att visa vad jag går för! önska mig lycka till.. mamma är tveksam!


denna sjukt fula vägg ska bli supersnygg inom kort!

puss
linnea

tired


Har jobbat på det nya jobbet idag i 3 ½ timma, de var svin skoj! love it! nu skall jag sova,är het slut, sen blir det thaimat eller nåt gott!

PUSS
i


göraingentingpåheladagen dagen idag

Idag ska jag bara vila upp mig. Jag ska bara göra saker som jag måste, vilket förhoppningsvis är ingenting! haha!
Just nu ligger jag i soffan och kollar på Hanna Montana :O !! hahaha! egentligen är det kajsa som kollar men hon bestämde sig för att plocka fram alla julsakerna så nu ligger jag kvar och orkar inte sträcka mig efter kontrollen, sorligt men sant! 

Fick med mig en dark chocolate mask från jobbet häromdagen. den luktar verkligen choklad, så jag tänkte att jag skulle pyssla om mig själv och testa den sen :) får se hur resultatet blir.



take care!
linnea

glömde

jag glömde berätta att jag har färgat mitt hår mycket mörkare, marcus min loverboy hjälpte faktiskt mig att färga det idag, hahah! resultatet blev iallafall ganska bra. saknar mitt blonda hår bara liiite. :)
Vad passar jag bäst i, blont eller mörkt?





i


i have to slepp, now!



denna älskade fredagkväll blev inte lång, tack för de! I torsdags jobbade jag från 8.00 till 21.30 med 3 timmars rast dock, sen jobbade jag idag i 9 timmar, och så skall jag börja på ett nytt jobb imorgon! men som sagt, jag är helt slut, så jag skall försöka sova, eller jag kommer garanterat somna snabbt, lönen kom idag och jag är JÄTTE shoppingsugen. men det får komme efter alla julklappar. MEN nu ikväll åkte jag, marcus och lucas hem till mathias och kkollade på en film med mathilda och malin, skoj skoj! Så nu som sagt skall jag sova för jobb imorgom bitti.
byeee och god natt!


i

 


100% fredagsmys!

Sitter hemma hos my love och kollar på IDOL!
Vi har en supermyskväll med pizza, popcorn och idol (även lite tv-spel för en viss kille)
Hoppas verkligen att erik& tove går till final i globen, erik var grym ikväll.
någon som håller med???

Jag känner att jag har ätit föööör många popcorn och liiite för mycket pizza ikväll, men jag är värd det efter en veckas slit på jobbet. Jag och amanda ska ju ändå ut och springa på slingan imorgon, och så är det fotbollsträning på söndag (som ida ska vara med på), YEY!!

nej, nu ska jag leka hemmafru och städa bort allt skräp på bordet, känner på mig att jag kommer somna snart.
får sedan återgå till loverboy!


Ha en fin kväll!
PUSS
linnea

godkväll





Idag har jag jobbbat från 6.50 till 16.00, jag är helt slut nu! Efter jobbet gick jag till ett annat jobb jag skall småjobba på, jag börjar imorgon:)! Så ikväll skall jag bara ta´t lungt, åker antagligen upp till marcus om en stund:)! Just nu äter jag middag nudlar, gott. haha mamma har köpt lussekatter som jag skall ta efter min goda middag, och idol vid 20.00 får jag ju inte glömma, och vi hejar såklart på tove & erik :) Vi hörs senare,

i


spotify!

ÄNTLIGEN!
har jag fått SPOTIFY!
har länge försökt, men det har skitit sig varje gång. Men nu var min bror supersnäll och hjälpte mig :)
Tack christian!
nej, nu har jag inte tid med detta, måste lyssna på musik, haha!


Hörs imon!
PUSS
linnea


senaste

mitt senaste inköp!


fulsöt tröja från gina

linnea


jag är hemma!

hejsan allesammans!
ännu en gång får jag be om ursäkt för dålig uppdatering, men igår var jag så trött att jag somnade när jag kom hem från jobbet. Sen gick jag upp och åt och gick o la mig igen.
Men idag är jag i toppform igen :) Har självklart varit på jobbet hela dagen. jag trivs som fisken i vattnet!

fick reda på idag av min kollega att "jag är hemma" på svenska betyder " jag är cp" på norska HAHA!! jag tyckte det var roligt :)

Har varit och hämtat kamera sladden hos pappa med så nu ska jag försöka ladda upp lite bilder, bla. från årsfesten och även lite nya inköp ;) de kommer om en stund.


see you later!
linnea

rast

:) idag började jag 8.00 och skulle slutat 14.00, men istället gick jag hem en timma tidigare för att jag skall jobba kvällen också, 16.00 till 21.30! och imorgon börjar jag 6.50 och slutar 16.00, jag älskar att jobba! Imorgon får jag min lön, då är jag sugen på att julhandla!!! Nu skall jag käka middag, broccoligratäng! mums!!!
vi hörs ikväll!

i


sängen



imorgon börjar jag jobba 8.00 och innan måste jag lämna lucas på dagis:)! jaaa! haha, nej jag är trött och riktigt irreterad så jag måste sova nu, peace out! GOD NATT! 

i


dagens

Idag åkte jag in till göteborg väldigt tdigt för att hinna med att åka till min vän kristinas jobb, och för att sedan luncha med filippa:) jag käkade sushi, favoriten! MUMS. Och det blev lite shopping... Efter stan med filippa så åkte jag hem tll min bror och käkade wok, det kan vara bland det goaste som finns:) Så nu har jag precis kollat på paradise hotel, najs! Idag är inte min älskling här och sover hos mig:(!!!! Men jag köpte iallafall ett nitskärp, undekläder, ny mörkare hårfärg & ett röd läppstift!





 

i


göteborg

just nu sitter jag i göteborg i min brorslägenhet, jag väntar på att min mamma skall klippa klart honom och hans flickvän. Jag är jätte trött efter en dag på stan :) vi hörs när vi kommer hem,

i

nu tackar jag för mig

GOD NATT alla sömniga där ute! nu går jag och lägger mig.
Ska upp och jobba imorgon kl 8. Jag hoppas att lite sömn ska kurera mig :)
får bara vänta någon minut på att mamma ska komma och ta bort min lillasyster som just nu tagit min säng, sen kan jag sova!




Ha en mysig natt!
linnea

orka

jag tror att jag fått feber igen.. hade det igår kväll och trodde jag skulle slippa det idag. Är ju sjukt förskyld ändå, det räcker väll?! jag vill inte ligga hemma! jag är aldrig sjuk, jag kommer väl klättra på väggarna. SUCK!
linnea


<3

1945 dagar tillsammans med min stora kärlek!
och det blir många tusen till..
Älskar dig!



linnea


klicka hem?

Ja Tack!


h&m

h&m

Puss
linnea


körlektion

dålig uppdatering, men jag kunde inte komma in på blogg.se igår :( antagligen var det många som var inne då, de har varit väldigt segt nu på senaste.

Idag har jag varit ledig från jobbet. Hade nämnligen körlektion. Min baby körde mig in till kungsbacka,  vi gick en kortis på k- mässan, sen hade jag min lektion. jag tränade start/stopp i backe, haha! det gick faktiskt bra, jag trodde aldrig det men jag får nog öva lite mer hemma ändå. Har en vecka på mig tills nästa gång....

Puss
linnea


dark day

 

En jätte tråkig dag, det har regnat typ hela dagen och det finns inga jobb på ams. Vad gör man? Jo jag och M började städa hela huset, damsög, tvättade golven mm. Nu inväntar jag maten som är klar om cirka en timma, jag är vrålhunrig. Hela helgen har Lucas varit småsjuk och dte syns fortfarande på honom att han inte mår bra, och han har börjat äta jätte dåligt, hum, har ett extra öga öppet! Ikväll blir det ullared klockan 20.00 och sen vid 22-tiden börjar paradise hotel, vilken kväll! haha. På onsdag har jag en massa saker som skall göras:)

 

 

  • Träffa en go gammal vän i Göteborg
  • Gå till banken
  • TRÄNA
  • Gå till en skola, för att jag skall börja plugga

Äntligen skall jag göra något och inte bara sitta hemma, hade hellre haft ett jobb, vilket jobb som helst, ge mig ett? :) haha, vi hörs senare

i


slappis

har precis klivit ur duschen, kändes härligt att spola bort gårdagen!
Har varit så sjukt seg idag, försökt att städa mitt rum, men utan framgång :( jag flyttar mest runt alla saker, så det blir inte direkt städat.

Imorgon är det dax för jobb igen, uppe med tuppen!
så jag får nog gå o lägga mig snart för annars kommer jag inte upp.



Vi hörs imorgon!
GODNATT!
linnea


Sanfran, hollywood, venice beach, santa monica!




ENOY!

i


MISSNÖJD!


LÄSVÄRT :), haha!


Okej, det där med paketet som jag hämtade ut. Det jag hade beställt var en juicy rosa hoodie och ett svart linne! Men i paketet jag hämtade ut låg det fasen inte de, SÅNT BLIR JAG VÄLDIGT VÄLDIGT ARG PÅ. Istället för en juicy tröja låg det ett par rosa juicy mjukisbyxor, nejtack! Men mitt svarta linne kom med iallafall och var ursnyggt på! Det sämsta med nelly är att dom inte har någon riktigt kundservic, man kan ju inte ringa och klaga? utan skriva ett mejl? Urfånigt! jaja, vad jag ser på nellys hemsida så finns det ingen sådan tröja som jag ebställt kvar. Men jag hoppas innerligt de, annars!
Igår gjorde jag lax och lite smått och gott, marcus kom hit och åt med mig och Lucas. Fisk är inte Lucas favorite så det tog nog 2 timmar innan han smakade på laxen, och skrek yttligare 2 timmar till, det var ingen rolig kväll igår!


Dagen idag började iallafall bättre, Lucas vaknade på ett bra humör:)! Runt 3-tiden var vi på 11-års kalas, Marcus kusin fyllde år:) Så nu ligger vi i sängen och kollar på den nyaste bond filmen, yey! haha, inte min favorite! Vid 22-tiden är det Paradise hotel och det längtar jag till, jag tycker det kan sändas varje dag. Det är sådan sjuk underhållning som är skoj att titta på! Jag hade velat ha lite sol och värme nu! Så bara för att kunna få njuta lite så lägger jag upp lite bilder lite senare från min resa i Usa, där jag tillbringade 1 månads tid!
Talk too you guys later,

i

 


inatt inatt är det du är det jag!

Hejsan och goddag!
Jag har inte ens orkat sätta på datorn förens nu. Kom hem halv 4 inatt och då hade jag inte alla hästar hemma!
så därför har jag bara tagit det lugnt idag. gårkvällen var sjukt rolig :) jag hade verkligen skoj, vi dansade och hade oss hela kvällen. Vilket känns i fötterna idag, men det var de fan värt. längtar redan tills nästa år!
jag har glömt min kamera sladd hos pappa så jag kan inte ladda upp några bilder, får ta tag i det imorgon istället. Men jag har lite bilder som jacke tog, dom kan jag visa :)








fler bilder är på gång!

Puss
linnea


lite smått arg

jag hämtade ut mitt paket från nelly förut, men fick inte det jag skulle! Berättar sen, jag är ARG!!



i


matlagning


Nu håller jag på med maten, det blir lax med franska örter och potatiskroketter och massa grönsaker! Och till det blir det något gott att dricka. Efterätt bestämde Lucas och det blir glass! mums
hörs sen, i


let's get the party started

Hemma igen, fick somvanligt med mig saker som jag inte skulle ha, men men!
Har precis lagt i silvershampoo i håret tänkte ha det där i 20 min ungefär så håret blir snyggt :) Sen ska jag duscha och fixa mig inför ikväll. Årsfest!!
Ska hem till amanda först, tjejerna träffas där på lite preparty! Sen tar vi taxin och åker iväg!
Kommer bli skitkul! jag är faktiskt lite nervös, det känns lite som julafton eller något, spännande!
ska försöka hinna lägga upp bilder på min outfit, efter idas önskningar :) annars kommer det imorgon.

haha!

Ha det bäst!
puss
linnea


Nu..

GÅR JAG TILL MIN PAPPA OCH HÄMTAR VIN OCH KAMERAN!!



puss
linnea


Lördag

God morgon!
Jag och Lucas har haft en riktigt mysig morgon, kollat på tv länge och sen frukost och efter det tog vi en dusch:)! Lucas fick sin veckopeng, haha så vi skall snart gå ner till godis affären och köpa något gott, och jag ska hämta ut något av mina paket, har två stycken att hämta ut! Men det får bara bli ett av dom idag! Ikväll skall jag vara med Marcus, vi skall väl laga någon go mat och kolla på film typ! :)






HÖRS SEN

i


i´m happy


Vilken bra avslutning på denna kväll, ojojoj! Jag kommer somna skrattandes, jag är så glad!
Hörs imorgon,

i


LINNEA LINNEA

GLÖM  EJ ATT GÅ HEM TILL DIN PAPPA IMORGON OCH HÄMTA VIN OCH KAMERAN
GLÖM  EJ ATT GÅ HEM TILL DIN PAPPA IMORGON OCH HÄMTA VIN OCH KAMERAN
GLÖM  EJ ATT GÅ HEM TILL DIN PAPPA IMORGON OCH HÄMTA VIN OCH KAMERAN




i

you make me hot!

Tänkte bara visa vad som fanns i paketet jag hämtade ut innan :)
H&M stuff!


rosa klackar från H&M 299:- , fast jag hade 20% rabatt! Billigt billigt!


Pälsväst från H&M 299:- (kommer antagligen användas imorgon kväll!)


Puss
linnea


ååhh FAN!

Nu är jag så jävla trött och förbannad. Min cam har lagt ner, asså den är helt död. Jag fattar inte vad som hänt!! :O den funkade ju för ett tag sen och nu har den bara slutat med det. Jag kan inte få igång den.. HJÄLP!!!! någon som kan allt om webbcarmror? inte jag iaf!

Har målat naglarna som tröst, neej men lite förberedelser inför imorgon. Kommer inte hinna med det annars. mörklila blev det, skitsnyggt!


suddigt och mörkt med mobilkamera

här sitter jag och är arg!


SVAR

Linn om DÖSKALLE:
om du såg idol - vem tycker du ska åka ut ??



Jag tycker reza är den sämsta i idol just nu, annars har jag tyckt att calle är ganska dålig, men ikväll var han ju grym! Den jag tycker skall vinna är TOVE:) Ung och fantastisk!


KRAM i

DÖSKALLE





GE MIG EN SNYGG RING, jag önskar mig ringar i julklapp! YEY

i


Livet efter...

hum, nu efter pausen i idol har jag kanske hur tråkigt som helst, vad skall jag göra:O?! funderar på att sätta på en film och sen sova, haha! Men julmusten smakade bra:) Ha en fortsatt trevlig fredag!




PÖSS i


IDOL




JAG SOM BRUNETT, haha! Vad tycker ni om resultatet?:)
Nu skall jag lägga mig i sängen efter att ha ätit en massa kräftor och kollapå IDOL och äta GODIS:)

PUSS i


städa städa varje fredag, också varje jul.. det tycker jag är kul!

Hemma från jobbet nu. fick springa lite ärenden på vägen hem. Skulle hämta ett paket och lämna tillbaka ett annat. Passade på att köpa lite fredagsmys! Gött!
Nu ska jag städa mitt rum för det ser verkligen ut som om någon spytt ut sakerna överallt!! mamma är arg på mig, haha!


får väl börja någonstans... suck!

Puss
linnea

:)



NU GÖR JAG DE, jag färgar mitt hår brun för första gången i mitt liv. Jag har alltid haft blont hår, men dags för lite omväxling, M tror verkligen att jag passar i brunt, men det får vi se sen, resultatet får ni självklart se senare ikväll. Lucas är fortfarande sjuk och hänig, även fast det kan vara lite skönt att han inte har super energi ibland så ser han så hjälplös ut nu. Ikväll blir det så färgning av mitt hår, BRUNT:O haha, vågar inte!! Och sen äta räkor och kräftor med pappa och mamma. 20.00 är det ju idol och dom har kärlekstema, så det får jag ju inte missa! IDOL MED MASSA GODIS! Håll tummarna för att mitt hår blir bra!
 HÖRS SEN, PUSS i


höstskorna



Dessa skorna är dom jag använder mest, varma och goa allihopa och jag älskar dom!

i


Biljetterna bokade


Den 15-17 januari åker jag och Marcus till Stockholm. Det skall bli extremt mysigt att bara åka iväg en liten bit för oss själva, så får Lucas vara hos sin farmor och mormor och morfar. Min brors tjej fyller även år och kommer firas med en dundrans utgång:)!

PUSS i


samlaren


Lucas har en del pokemonoch star wars kort och en del andra, så igår la han upp alla på rad och var såå stolt över dom, haha söt!! Han sa även att han hade räknat korten och det var TUSEN stycken! Kan ju inget annat än älska honom! :)

i


goddag, godkväll, godnatt!

Kollar på Vänner och väntar på min kärlek, han är påväg hem från jobbet.
Sen ska vi sova!! är sjukt trött ikväll...
Hamburgarna blev i allafall väldigt goda. Jag lyckades pressa i mig 3st!! fattar inte hur men jag antar att jag var hungrig?! då ska man äta.

Nu ska jag lägga ner för ikväll, vi ses imon efter klockan 5 (somvanligt!)
nattinatti!


Kajsa diggade hamburgarna!

linnea


vill ha!


supermysig halsduk från Bubbleroom


bh från H&M

Puss
linnea


all day, everyday

same old shit idag... inget mer om den saken (jobbet).
var på teorilektion innan med, sen gick jag och hämtade Kajsa hos mormor. ska passa henne ikväll eftersom mamma jobbar kvällen.
Hoppas att baby får sluta tidigare idag så han kan komma hit  :) myyys!!
Imorgon är det back to work och sen är det FREDAGSMYYYYYYSSSS!!!
Fick ett Sms om att mitt paket från H&M hade kommit, får springa och hämta det imorgon efter jobbet, undra om allt kom samtidigt? :O hoppas!


Dax att göra hamburgare!

Puss
linnea


sjukling


Min älskade Lucas är sjuk idag, han har jätte hög feber! :( så fortsättningen på denna dag blir ompysslning med Lucas och käka pizza. Sen 20.00 Mammas pojkar, 21.00 Paradise hotel, och mys med marcus, kan inte bli bättre! Hoppas inerligt att Lucas blir frisk, det är så jobbigt att han bara ligger!
Talk too you later, i


sova sova

dags att sova, imorgon står det mycket på att göra listan, bla. att tvätta:) YEY! vi hörs imorgon, god natt i


min dag

Som vanligt så har jag inte så mycket att säga om dagen. jag jobbar på, 8-17 och jag trivs! Ska jobba torsdag, fredag med. sen är det Heeeeelg och det betyder årsfeeeest!
Efter jobbet åkte jag och Amanda in till Kungsbacka, vi mötte upp Matilda eftersom vi skulle att köpa presenter till våra fotbollstränare. jag tyckte att vi lyckades väldigt bra! nu hoppas jag bara att alla i laget ger oss pengar så vi slipper ligga ute med dom, är ju inte dunderrik direkt! Nog om fotboll....

Imorgon efter jobbet så ska jag på teorilektion - gatutrafik
så sjukt tråkigt, men måste man så måste man!
Så nu tänkte jag gå och plugga lite teori, och vänta på att älsklingen ska komma förbi!



bye bye
linnea

snyggt från bikbok


Bilderna är tagna från bikboks hemsida.


i

 


praktiskt

                Denna BHn vill jag ha!
linnea 


vamos a la playa

Den 3 maj åker jag till Cypern. Stannar i två veckor, och passar på att fira min 20 års dag. TOPPEN!!!






Kolla in paradiset!
Vi kommer ha det hur härligt som helst.
Jag lovar att skicka vykort!

Puss
linnea


FRÅGESTUND

FRÅGA EN FRÅGA:)
Glöm inte att skriva vem frågan är till, Ida eller Linnea




frågestunden tar slut på fredag den 20/11 :)


YES

i
Nu har mitt paket kommit med min nya rosa juicy tröja och ett svart volang linne, kommer hämta ut det på fredag tror jag, då får ni se hur det ser ut:)!

i


...

Herregud, det är storm ute, och det regnar som bara den, men jag sätter på mig min största dunjacka och mina rosa stövlar, haha. Dags att hämta min lille Lucas:) Talk too you later, i

favoriter från topshop


Skorna kostar runt 80-90 dollar och tunnikorna kostar 55 dollar!

Dom två översta skorna har jag gillat ett bra tag nu, kanske dags att köpa dom:)? Kan ju alltid önska sig av tomten!

 

i


bruuunt



idag var det meningen att jag skulle bli brunett för första gången i mitt liv, men min mamma skall åka och jobba nu så ingen kan göra det på mig:(! Jag försöker få hit min älskade kim, haha! Jag måste ha brunt hår nu! Tror dock inte att jag passar i de, men det återstår ju att se:)

i


everything I do, I do it for you


Närsom så kommer M hit efter att han har tränat, då är han såklart SUPER hungrg, så jag har gjort 7 smörgåsar till honom, hans favvo, dock tror jag inte att det räcker för han kan äta hur mycket som helst. :) haha, får stänga av datorn nu innnan han kommer, annars blir det ett himla liv, vi hörs imorgon, NATTI

i


a little girl

Min älskade KIM. Jag tror vi har känt varandra i 3 år va? haha, inte så lång vänskap, men jag lovar att den kommer förbli, en fin tjej det där! ;)

i


moving along

Tjingeling bloggen!
Sorry för dålig uppdatering, men jag har jobbat idag från 7-16.30. Sen har jag packat mina viktigaste saker och åkt hem till mamma. dax för sidbyte!

Det värsta med att flytta imellan är inte att packa, det är att packa upp!
när man har packat allt så tar det några minuter sen ska man packa upp allting igen, och efter 15 år så börjar det bli tröttsamt. Behöver nog skaffa mig en lägenhet snarast, annars kommer jag nog göra någon besviken.

Imorgon är det andra dagen på nya jobbet. Kommer bli kul hoppas jag. Efter jobbet åker jag in till Kungsbacka och möter upp Matilda och Amanda. Ska fixa lite saker inför lördag :) wiii



Någon mer som bara ÄLSKAR att ha skilda föräldrar?


PUSS
linnea


bracelet




jag bara älskar dessa armbanden från J Dauphin, ge mig?:)

i


Hemmafruar

Hejhopp
Det blev ingen lax som jag var så sugen på, jag och Lucas gjorde chili corn carne! En lyckas och mysig middag med honom. En stund efter middagen gjorde vi chokladbollar, och dom blev mums , Lucas älskar verkligen att baka.



nu är det dags för desperate housewives, PUSS i


belönning


Färdigstädat, och jag är kanske den snabbaste städaren. Och nu tycker jag att jag förtjänar något gott, men jag vet inte vad, funderar på att ta lite glass och oboy, eller ta fram en av mammas bullar! Det blir lax till middag för mig och Lucas idag, jag blev riktigt sugen på de, grillad lax! MUMS!
Jag skall hämta Lucas om en timma och innan dess måste jag bli klar med alla brev, cv, jobbsök! :)

PUSS i


clean

en till rolig arbetslös dag, skriva intressebrev, skriva personligt brev, söka jobb, ringa folk, sitta i soffan, kolla på mtv. Men nu MÅSTE jag städa både mitt och lucas rum, dammsuga! Sen måste jag komma på vad jag skall laga för mat till mig och lucas idag, jag har ingen anning? Funderar på lax! Buhu..  DAGS ATT BÖRJA STÄDA!




i


bye bye

NEJ linnea tänker inte sluta blogga, vi bloggar tillsammans! Jag håller på att kolla upp IP nummer osv, vilka som kommenterar här i bloggen, och den personen som tyckte att linnea kunde sluta blogga och jag mer, glöm och dröm little gir!




i


div 4

frillesås damlag till div 4 nästa år!!

http://www2.svenskfotboll.se/halland/files/%7BE08FE58F-3A43-4791-A0D9-B6EBECA9AE3A%7D.pdf




linnea


working 9to5

Första dagen på nya jobbet idag. Det var väldigt trevligt, tiden bara flög förbi. Ska vara där onsdag,torsdag och fredag med. För imorgon ska jag till mitt andra jobb, hehe!
Det betyder att jag inte kommer ha sovmorgon förens på lördag :O!!
menmen, pengar jag behöver!

nu ska jag städa mitt rum, åker till mamma imorgon efter jobbet.
Puss
linnea

Bilder från Fotbollsgalan i lördags!


duschen, sängen, sova

nu är jag hemma från ett låååångt jobbpass. Kom precis hem och ska hoppa in i duschen nu. Sen kommer min badboy och hämtar mig. Ska sova där inatt.
Imorgon är det dax för nya jobbet. Börjar kl 9 :) spännande!
fotbollsgalan igår va grym. Det var verkligen jätteroligt! Det kommer bilder..
men nu är jag lite för trött för att blogga så vi hörs imorgon istället.


PUSS
linnea


loverboy

snart kommer min älskade och hämtar mig i hans racerbil, WOW! men innan jag åker så har pappa har gjort en varm macka med kantareller, kan nog vara det godaste. M och jag skall åka och hyra en film och köpa något gott, och sen SUPERMYS! Vi hörs av imorgon, PUSS




i


nybeställt, yey!



Förra veckan beställde jag en till  juicy tröja, ett svart linne, en svart klänning, och en lång stickad puderrosa kofta! Jag hoppas att allt kommer snart!

i

...




en händelserik kväll:), skall sova nu, PUSS i


the bus

springa springa, jag ska ta  bussen som går om 10 min, vi hörs imorgon, PUSS i


get ready

Ja.. en annan har ju legat i sängen hela dagen, haha! vaknade runt 12 och satte på tv och då började en bra film, det blev frukost i sängen, även middagen! tragiskt! Nu skall jag snart hoppa in i en dusch! hörs snart! PUSS i


i'm out!

nu kilar jag hem till Amanda och dricker drinkar!!!
sedan är det fotbollsgala som gäller.
Ses imorgon, efter jobbet (7-21).


Puss på er!
linnea


tonight’s gonna be a good night

God morgon sunshines!
Tog mig en riktigt härlig sovmorgon idag. Insåg att jag inte kommer ha det på ett tag så jag tog chansen.
Idag har jag lite saker som jag måste göra. Ska ju nämligen på Fotbollsgala ikväll! Matilda är nominerad så jag, Amanda och Michelle ska med och stötta henne. Kommer bli grymt!
Matilda kommer och hämtar oss runt 6, och innan dess ska jag vara hos Amanda, skynda skynda!
Men innan det måste jag fixa lite saker..

- måla naglarna
- sola (om jag orkar)
- köpa strumpbyxor
- prova ut en outfit
+ hjälpa pappa att flytta på grillen (viktigaste!!)


Bäst att sätta igång!

PUSS
linnea









i love you

I morse var jag på ett viktigt möte, och det gick jätte bra, så jag är glad:)! Efter mötet så hängde jag med Frida innan vi åkte hem till henne i göteborg, wie! Runt 4 tiden kom pappa och hämtade mig så åkte vi hem för att äta wok, mums. När jag satte på datorn så hade min undebaraste gjort ett skrivbordsunderlägg till mig, haha!



i


han med stort m

Nothing’s changed
I still love you



i


idol 2009



Grym tjejee, TOVE eller ERIK måste ju vinna idol, YEY!

Som vanligt ligger jag i sängen och myser, lite gottie oså och idol såklart, saknar en viss person på M!

i



lovely

Att bli mamma i 15års ålder är något väldigt väldigt speciellt, känslan går knappt att beskriva.. bara en underbar känsla!



i


fredagsmys




i


på väg till jobbet

nu sticker jag iväg och jobbar.
 Kommer senare ikväll!


 PUSS
linnea


ändrade planer

Fick ett samtal från jobbet precis. De ville att jag skulle komma och jobba ikväll och jag känner att jag behöver ju pengarna så jobbet får gå först. Tyvär! Ingen bio idag då :(

Som tur är känner jag fortfarande ingenting av sprutan så jag belönar mig själv just nu med glass.


Puss
linnea


sjuk? neesch!!...eller?

ligger i min säng och kollar ut på all snö som landar på marken, vad roligt jag har! Var på vårdcentralen imorse och stod i kö i 1 timma för att få svininfluensasprutan som jag egentligen inte ville ha. Men mamma tvingade mig! men nu är det över och jag känner ingenting. Inbillar mig att jag har ont i huvudet men det är bara skitsnack från min sida, haha!

Jag funderar på vad jag ska göra nu.. gå o sola? neej jag orkar inte ta bort mitt smink och sen duscha, haha!
nej jag ska nog bara kolla på film och vänta på att min älskling ska vakna. Han är ju så duktig och jobbar natt, fast han sover ju hela dagarna istället...

Vad jag ska göra ikväll, Ida föreslog bio :) Finns det någon bra som går nu eller??
Jag har inte varit på bio på as länge, så det blir kul om vi gör det.
Imorgon är det ju dax för fotbollsgala! mer om det senare...

nu ska jag gå och inbilla mig att jag är sjuk!
PUSS
Linnea


nu är jag sååå trött!

Är äntligen hemma efter jobbet, 13.30- 21 pass idag. fick stressa som fasiken innan.
 Amanda fixade ju mitt hår idag ( som förövrigt blev sjukt bra,tack amanda!! bilder kommer senare, inte på topp nu direkt.) och vi var klara vid 13.10 då hade jag 20 minuter på mig att cykla hem och byta om och cykla tillbaka. Men det gick bra, va helt död när jag kom fram men allt för jobbet ;)

jag är helt överlycklig över mitt hår! Utväxten är borta och det är verkligen så ljust som jag vill ha det. Köpte även nytt silvershampoo :) TACKTACKTACK AMANDA! gå in på hennes snygga blogg http://amandamaries.blogg.se/ ! 

Imorgon ska jag ta svininfluensa sprutan!!!!!!!
jag är helt livrädd, jag HATAR verkligen sprutor. Blir helt vitgrön i ansiktet och mår illa. Men mamma har tvingat mig och hon kommer följa med mig. Hon sa att hon skulle stötta mig men jag känner min mamma, hon kommer skratta åt mig!!


nu ska jag sova, måste ladda inför sprutan! Kommer ha mardrömmar....

vi ses imon babes!
Puss
linnea

love the feeling





















PUSS
i


is it true


En seg start på dagen, snart kommer min älskling hit efter att han har jobbat, äntligen! Om ca två timmar skall vi till vårdcentralen för att lucas skall få vaccinet:) jag tog mitt för 2 veckor sen:) sen får kvällen avgöra vad som händer, vi hörs sen, PUSS i



fegt

HEJ anonym, nej jag skriver inte till mig själv, kanske dig;) dags att skriva ditt namn kanske?

 

i


godmorgon godmorgon, hör fåglar sjunga glatt...

...God morgon godmorgon i kör!
fick lite sovmorgon idag iaf. tog en lång härlig frukost och läste tidningen, vuxen!
Nu ska jag kila iväg till frisören, min vän Amanda jobbar där så hon fixar numera mitt hår. Det blir det gamla vanliga idag - utväxten ska bort! Kommer bli underbart skönt.. hela jag känner mig grå för tillfället.

I'm out!
linnea

dagen slutade så här...


105 besökare.
GOD NATT!!
linnea


min kropp förstår inte..

att jag MÅSTE sova nu, Lucas väcker väl mig rung 6.30 eller någon sån mysig tid, imorgon har jag tagit ledigt från dagis för att han skall mysa med mig :) han skall även vacc imorgon. Får se om min kära kim kommer på besök också! NU, stänga av datorn och tv, släcka allt, och försöka sluta ögonen, GOD NATT, i


let´s get sexy right now

I maj åker jag till Cypern och ska vara där i två veckor. Bada, sola och fira min 20 års dag!
Det kommer bli underbart, men jag ska landa på flygplatsen på cypern, kliva ur planet och då ska jag ha en Kickass body!
Det bara är så!
jag och ida trändade flitigt när skolan var igång, men nu på senare dar har det blivit lite sämre med den saken. men vi tar tag i det nu, och nu har jag skaffat mig mitt mål!
Taggad till tusen!

det kommer bli jobbigt, men kul!

wish me luck!
linnea


jiippi

herre.. jag tror jag fått njurbäcksinflammation, jag har kanske HUR ont i ryggen som helst, nu blir det att dricka litertals med vatten och knapra lite alvedon, YEY!

i

Att folk orkar....


Jag är så trött på folk som kan göra precis som dom vill, BARA för att personen som håller på själv skall må bra. Det tyder bara på dålig självkänsla, att klanka ner på en person är antagligen för att personen själv inte mår bra, och genom att klanka ner på andra mår han/hon bättre. Det borde inte vara så, jag blir så jäkla förbannad ärligt talat. Skärp er, VISA RESPEKT!!!

IDA


Besöksrekord!

Vi har nytt besöksrekord!

84st!!!
kvällen är inte slut än... Haha!

vi är väldigt glada och stolta, hoppas alla fortsätter att titta in här.
Kommentera gärna också.


PUSS & SMEK
linnea & ida




taste like love

nu skall jag ta mig lite glass och kolla på Grey's Anatomy, PUSS i


L.A INK



Här är en bild på min tatuering som jag gjorde för drygt 3 års sen, tror jag! haha

i


Stekt

har precis solat eftersom jag var helt likblek.
Nu känner jag mig mer stekt än någonsin, usch!
Huvudvärk!


Puss
linnea


KOMMENTARENA

Anonym om i wanna have your babies:

kan du inte berätta om när du fick reda på att du va gravid och varför du behöll det och lite mer hur det var? :)

SVAR: Självklart kan jag de, jag gör det senare ikväll eller imorgon

 

 

 

Simone om i wanna have your babies:

Har man ekonomi då och framför båda för sig själv och din sambo, ett hem och sina studier klar så varöfr inte! Man vill ju inte få barn utan pengar, bo hemma och inga kunna jobba sedan.. :)

 

 

 

d om i wanna have your babies:

om man är redo för de och vet vad man ger sig in på, vet hur livet efter barnet e fött kommer att vara och hur de påvärkar saker och människor runt en spelar ålderna ingen roll

 

 

 

Anonym om i wanna have your babies:

Jag ser det som ett misslyckande

SVAR: Då måste jag fråga vem som skriver anonymt och inte vågar stå för vem man är och stå för vad man tycker.

 

 

 

Anton borka Björklund om L.A:

vill också se din tattoo Ida, haha. Första gången jag kommenterar någons blogg. Känns stort!

SVAR: Anton, det kommer;) haha

 

 

 

R om L.A:

kan du visa bild på din tatuering? :)

SVAR: Det kommer:)





i


i know you want me


Bilder från helgen, lucas var på prins kalas och jag var ute med min bror och hans polare:)

i


jag fick det!

jag fick jobbet! var ju och träffade cheferna idag och jag börjar på måndag. Vet fortfarande inte hur mycket eller hur länge jag kommer jobba men de skulle höra av sig innan veckan är slut.  

jag firade mitt nya jobb med en sväng på kungsmässan. Är ganska pank för tillfället (någon mer än jag som är det?) så det blev vad pengarna räckte till.

rosa tröja, chockrosa halsduk och ett par paljettleggins (de andra jag köpte var ju förstora).
 Allt från H&M!

nu ska jag äta middag!
och sen sola med michelle (jag ser faktiskt genomskinlig ut för tillfället).

PussPuss
linnea


avokado, mums!




Seg onsdag, jag kommer aldrig riktigt igång idag. Men det blev en riktigt goooooo frulle idag, avokado är favoriten:)!

i


i wanna have your babies


I slutet av januari 2010 så är det 5 hela års sen jag fick min Lucas, han går slutetappen av dagis och börjar snart skolan, tiden går väldigt fort, lite för fort:)! Blir man inte lite smått sugen på en liten till? Haha nej jag måste faktiskt vänta, jag tog studenten nu i juni09 så jag måste jobba ett tag!

DAGENS FRÅGA: VAD TYCKER DU OM ATT BLI GRAVID I UNG ÅLDER?


I


i still loving you

det var några som hade komenterat om att visa min tatuering, kanske slänger upp en bild på det imorgon! NATTI i

sushitime!

Jag är nog tröttaste människan i världen, jag sover tok för mycket! Nu har jag jobbat två dagar i rad och i nuläget har jag inga arbetstider, och det suger! Jag kom hem runt kvart i tio och precis duschat och ätit nybakade bullar med mjölk, det finns ju inget bättre att äta nybakade bullar med mjölk, eller hur:)? Imorgon har jag inga planer, skall fylla i lite papper till olika möten, sök minst 5 jobb, innan det måste jag fixa till mitt CV och skriva ett personligtbrev, YEY.  OCH jag är sååååå otroligt sugen på sushi, jag skulle göra vad som helst för att få några bitar just nu, det närmaste sushi stället är kungsbacka och det tar ju typ 30 min att komma dit, :O innan fredag måste jag ha sushi, give it to me! hum! Jag måste försöka sova nu, dagis imorgon kl 9.00!

GOD NATT, PUSS i


ny favorit kanal!

Jag har en ny favorit kanal - Animal Planet! 
jag är ingen djurmänniska men det är faktiskt kul att kolla på. Speciellt djurpolisen, heh!
Häromdagen kollade jag på ett program om elefanter i Afrika, det var intressant. Lite allmänbildning har ju aldrig skadat någon.



Har precis kollat på Desperate Housewives, alltid en favorit!
Och nu ska jag ringa Ida, äta lite glass och ladda inför jobbintervju imorgon, yey!

sleep tight!
linnea


nytt jobb? vem vet...

Äntligen hemma, efter en dag full av barnpassning. Från klockan 09.00 till 16.00 var det lek och mat för hela slanten, haha! passar ju mig perfekt egentligen men det vill jag nog inte erkänna. 
Men nu är jag hemma iallafall och insåg precis att jag måste städa på mitt rum för det ser ut som fan. Min säng syns inte för det ligger en massa saker i vägen, inte likt mig!

Fick förövrigt ett väldigt trevligt samtal från Matilda idag. Hon sa att hon hade fixat ett jobb till mig. Förevigt tacksam! Ett företag som heter Dermanord som tillverkar hudvård för både kvinnor och män. Min mamma handlar alltid där och säger att det är jättebra produkter.
Så jag ska dit och träffa dem imorgon bitti. det ska bli jätteroligt tycker jag :)

Sen efter det ska jag till arbetsförmedlingen vid 13 tiden. ska kolla om jag ska fortsätta där eller hur det blir, får se efter mötet imorgon. Hade ju varit underbart att slippa åka dit.
 

Nu ska jag ta mig en kopp te!

pussochkram

linnea


barnpassning

hejsan hoppsan!
Idag har jag passat min kusin. Hon är 1år och jättesöt! jag va hos min farbror redan 08.15 imorse och gick inte hem förens klockan var 17.00. Det tog hårt, men det va jättemysigt. Kändes nästan som om det var min bebis :) ska dit imorgon med.

 sen fick jag stressa vidare för att klockan 17.00 skulle jag vara uppe i vid fotbollen. Vi skulle ha festkommité möte inför årsfesten den 21 november. Det kommer nog bli skitkul! jag längtar fan, alla tjejer kommer vara där och vi ska festa loss, haha!
På vägen hem hämtade jag ut ett paket som jag beställt. Det var lite kläder från H&M. Ett par jeans och ett par paljettleggings :) Jeansen satt perfekt, det var faktiskt första gången som jag beställt jeans från internet men det gick super. Legginsarna var lite stora, funderar på att leta efter några andra men jag får se hur jag gör. kanske försöker mig på att sy in dem !! 

Nu ska jag hem till min älskling :)
See you later!

Puss
linnea


dålig uppdatering

Nu var det längesen jag gjorde ett inlägg och jag skäms lite. Hade nämligen glömt min dator hos min mamma. Men nu är den tillbaka igen :)

har precis gjort ljusa slingor på mamma, det blev faktiskt jättebra. jag är lite stolt! själv ska jag fixa mitt hår på torsdag, det ska bli sååååååååå skönt, längtar som fan. Nu ska jag strax åka till jobbet och va där hela kvällen.

igår var min kära michelle här hos mig, vi åt snarare vräkte i oss godis :) Vi skulle egentligen gått ut men så blev matilda sjuk :( så vi tar det en annan helg istället, men på lördag ska vi ju på Gala! STATUS på det!

PUSS

linnea

HARDROCK






Nu beger jag mig mot avenyn för att käka på hardrock med min bror och hans kompisar, det blir tvårätters, ceasarsallad och en pastarätt, hur skall jag orka:)? Men det skall bli riktigt gott! Efter det kommer jag antagligen gå vidare för en utgång, träffa vännerna i göteborg! Om inte storgrabbarna går ut, men vi får se! Bilder kommer imorgon!

PUSS i


L.A



När jag var i hollywood så åkte jag självklart förbi L.A Ink, och nu ligger jag och kollar på programet på tv, jag är så sugen på en ny tatuering, eller 2 till! :) GE MIG!

i


the one and only

jag kör just nu på juicy, miss sixty, dkny & ralph lauren parfymen, men vill så in iiiiiii ha burberry the beat!



i


YES!!

Jag har kollat på idol ikväll och rätt gubbe åkte ur idol, RABIH! haha, sämsta!

 

i


I’m glad that your're around..


Lucas är det bästa som har hänt mig, han kommer alltid finnas där och jag kommer ALLTID att älska honom!

i


rubrik

No, I don't even know your name
It doesn't matter
You're my experimental game
Just human nature
It's not what good girls do
Not how they should behave
My head gets so confused
Hard to obey







i


I hope my boyfriend don't mind it





  • en fin vän, linnea stenum!

    i

fredagsmys

jag och lucas ligger i sängen och kollar på nickelodeon, och snart blir det popcorn och idol med lucasboy! resten av helgen kommer jag att ha fullt upp:)

lördag- Min bror har 25års middag på Hardrock café och efter det blir det antagligen utgång.

söndag- Min brors födelsedag, så familjemiddag osv, innan de så skall Lucas på prinskalas:)



i


6 september

Kan det bli en sämre dag? vaknade på helt fel sida och jag har vet att jag har bara gnällt mig igenom hela denna dagen. Men jag har iallafall gjort lite vettigt, varit på arbetsförmedlingen och tränat core(mage,rygg) JAG ÄLSKAR ATT TRÄNA! Nu är det matdags, smörgåstårta! Sådärgott va!

i


night shop

Klickade precis hem lite kläder från H&M

plus lite andra små saker!

Natti
linnea


if you touch me

sova sova sova sova... nu kommer han, då får man stänga av datorn och tillbringa tiden med honom. Imorgon skall jag träna, gymma!!! Behöver det nu, så jag kan börja äta rätt och gå upp i vikt:) hihi! Så gymmet imorgon, och AMS, jag gick aldrig dit idag, lat som jag alltid är! Nu kurrar hans mage, dags för kvällsmat! BYE FOR NOW!




i


It's a little bit funny, this feeling inside.



Kvällsgott, en smoothie, smak av blåbär, banan och vanilj! Nu sitter jag i soffan och kollat på EMA på MTV. Om en timma kommer min älskade pojkvän tillbaka till mitt hem! ÅH:D! JAG ÄR GLAD IDAG!!

PUSS i


pass eller inte?

Jag blir så trött! skulle gå in och boka träningspass till imorgon. För det första så kan jag inte logga in på sidan. Sen så kollar jag på schemat för imorgon och då ser jag att ett av de passen som vi ville gå på är FULLT!
Jag och ida ska åka in iallafall och chansa på att det finns plats för oss på det andra passet, annars får vi träna på gymmet. Hoppas Hoppas Hoppas att det finns plats!

   

har även jobbat idag, mellan 07.00 - 16.30, och imorgon är det dax igen, fast då är det kvällspass.
men nu är jag sjukt trött efter jobbet så jag ska lägga mig tidigt idag. Så jag kan stiga upp och se ut som en solstråle imorgon. Haha!

Nu ska jag kolla på lyxfällan!

Puss
linnea

You don´t care how it hurts



You don't know what you got 'til you're missing it a lot
I had to go throw it away.

i


you can never break me


KLADDKAKA, KLADDKAKA, haha, idag bakade jag och lucas kladdkada igen, det gjorde vi förra veckan också, den blir ju verkligen supergo, varje gång:)! MUMS!


Tack och godnatt!


21.30 kom jag hem från jobbet, ganska trött även fast jag bara jobbade en sådan kort stund! Imorgon bitti efter dagis lämning kommer "Han" hit, alltså runt 7.30, buuurrrr! MYSIGT!! Runt 12 tiden imorgon skall jag till arbetsförmedlingen, YEY! Jag är galet shoppingsugen, men vad gör man när man är helt pank efter att jag har betalat en mobilräkning på 4400kr, inte sååå skoj, fönstershopping för mig ett tag till!
Dags att försöka sova,
GOD NATT! i


efter en lång dag

Efter en lång dag så sitter jag nu framför tv och kollar på fråga olle dokumentären. det är faktiskt ganska roligt tycker jag :)

har varit på arbetsförmdlingen idag, och tanken slog mig att jag kanske ska börja plugga istället för att jobba, men jag vet inte....får nog fundera vidare på den saken. Hinner nog ändra mig ett antal gånger innan jag bestämmer mig.

Sen träffade jag Kim och Julia. Vi tog en fika på ett nytt ställe som öppnat i kungsbacka. Pascha Lounge heter det och det ligger vid aranäs.
Det var jättetrevligt och kul att träffa girlsen :) Julia åker ju till spanien på söndag. Hon ska utbilda sig till reseledare eller guide, något i den stilen:) Hoppas hon bjuder på en resa i framtiden då! Haha!

Nu ska jag gå och duscha och sen sooooooooooooova. Börjar jobba imorgon klockan 07.00 , bara att hoppa upp ur sängen och se glad ut!

tack och adjö, massor av snö!
linnea


Vi skippar allt..

i


Idag kör jag och Lucas en riktig hemmadag, inget dagis, dock jobb för mig 15.30. Men idag är det slappkläder, spela wii, bygga lego, kolla på tv/film, och leka star wars, lucas är lite smått sugen på att baka! HAHA!
PUSS i


Kvällsmys

Nu har jag gjort pannkakor!
De blev skit goda. Nu väntar jag bara på att min älskling ska komma hem
så att han kan få en god kvällsmat, och jag kan få äta några fler.


linneas cookalong

imorgon blir det arbetsförmedlingen kl 13.
måste även köpa en farsdag present. Vad ska jag köpa?

PUSS
linnea


myskväll med myspojk!



Nu skall jag lägga min lilla pojk för sedan gå att möta min stora pojk! Vi skall gå och köpa gräddfil för ikväll blir det dipp, chips, och lite gurka:)! MUMS. Ett måste ikväll är att titta på desperate housewives klockan 21.00!
Idag var jag iväg och shoppade lite saker till Lucas, igen! Det blev en overall och ett par termobyxor, och även en adventskalender, en sådan som man får varje dag, i LEGO, Lucas favvo! Hörs senare:)!
HAYDO HAYDO i


väntar

Sitter hemma nu och väntar på att Desperate Housewives ska börja.. om 3 timmar! Har precis smällt i mig en hel honungsmelon, Bra jobbat tycker jag :)

Var på körlektion tidigare idag. Det var min andra lektion någonsin och jag tyckte att det gick väldigt bra. Tränade uppväxling och nerväxling, lite grann att tänka på men jag lyckades. Eftersom det är så många som vill ta körkort just nu så har jag inte någon lektion förens om 2 veckor. Så jag får ligga i och köra hemma.

Efter lektionen bestämde jag mig för att träna lite, så jag gick på Bodypump kl 12-13. Det var hur härligt som helst. Nu är jag helt slut i kroppen, kommer bli gött med träningsvärk imorgon. Planerar att gå på två pass på fredag. Då blir det nog spinning och core. Hoppas att Ida hänger på! 

Jag hann även med lite shopping när jag ändå var inne i Kungsbacka. Jag behöver verklingen toppar, typ linnen och vanliga tröjor. jag köper av någon anledning bara koftor, smycken och underkläder när jag handlar så idag köpte jag 4st toppar. Alla är från ONLY!


Inga balklänningar direkt men jag tycker att de var snygga och passar
bra både vardag och fest.


Puss
linnea

nudeltime!




dags för lunch och det blir delikatess maten nudlar:) YEY! har varit och shoppat lite, visar sedan!
Talk too you later, i


:O

Jag är otroligt jäkla förbannad, finner inga ord! Hej Åsa och Kungsbacka, vi känner ju varandra ganska väl!!!!!!!!!!!!!

GOD NATT i

Fenomenet Ullared!

Har precis kollat på Ullared på kanal 5. Det var det sjukaste på länge! Det finns så mycket konstigt folk. En kvinna som handlade för 27 000kr hade 7 kundvagnar!! Vad ska man ha alla sakerna till. De kan ju inte ha råd med något annat under året, om de inte är miljonärer och de såg det väl inte ut som direkt, haha!
Fast han i slutet var ju klart bäst. Han som hade ett serie museéum!
han påstod att han var handikaapad den dagen för han hade trillat ut igenom ett fönster. HAHA!


jag var på ullared för några veckor sedan,
köpte för nästan 1000kr och ville bara springa från kassan och dö!


Nu ska jag kolla lite på The Hills. Ett av mina favorit program, kan kolla på det hur mycket som helst. Love!
Säsong 5 är igång, går på MTV lördagar kl 18.10! men finns även på internet eller spela in det som jag gör.



Puss
linnea






long time, no see

det var FÖR längesen jag skrev i bloggen. Jag måste be om ursäkt (till vem?) för att jag inte har varit så bra på uppdateringar. Min enda bortförklaring är att jag har jobbat hela helgen. Fredag kväll, Lördag dag, Söndag dag/kväll. Haft fullt upp!!!

men idag är jag ledig så jag tar det lugnt. Tvättat, diskat och städat är vad jag har sysselsatt mig med de senaste timmarna. Har även ringt lite viktiga samtal (sanning, jag har viktiga samtal, haha!)

Imorgon ska jag ha körlektion igen. Det ska bli faktiskt bli roligt, men jag är nervös! jag får läsa lite i boken så blir det nog bra. funderar på att ta en sväng på gymmet efteråt, jag borde verkligen och jag tror jag vill. Det finns nämligen ett Bodypump pass kl 12.05 och det passar perfekt. Ska ringa Ida & Kim och kolla om de vill hänga på!
see you later baby!

linnea

Vilket väder!!!!!



Jag skulle lika väl kunna ligga kvar i sängen hela dagen om jag hade kunnat, idag skall jag jobba mellan 14.00 till 17.00, så en liten kortis bara! Men jag har ingen större lust att cykla dit:) Nu är det dags för frulle, inte speciellt sugen på något...
i


trick or treat



Haha, halloween är nog en av dom tråkigaste högtiderna, det blev iallafall käk och lite förkrök hemma hos linnea. Sen drog jag och kim vidare till kungsbacka för utgång!
i


RSS 2.0