Ajajajaj

Asså jävlar i havet vad ont jag har i min rygg, längst ner i ländryggen tror jag man säger. Spenderade några timmar på akuten idag och fick göra lite prover, visade ingenting! De visste inte vad det var men sa att jag skulle uppsöka vård om det blir värre. VÄRRE!? Hur mycket värre kan det bli? Det gör ju ont varenda sekund, hur jag än ligger, sitter eller står. Panodil och annat kan ju slänga sig i väggen, som att blåsa på en brännskada! Meningslöst! Ännu en sömnlös natt väntar och imon är det nyår! Sjukskriven från jobbet och bjuden på nyårsmiddag! Jag ska fan se till att komma dit på middagen, äta måste jag ju ändå, kosta vad det kosta vill! Kan inte ligga här, det blir ju uppenbarligen inte bättre, när blir det de? Okej, det har gått lite mer än ett dygn och jag låter som om jag ska dö men helt ärligt, det gör väldigt väldigt ont! Och när man inte kan göra någonting för att det ska kännas bättre så blir man snabbt ganska bitter! Får fira in det nya året med ett jävla helvete, då kan det ju iallafall bara bli bättre! Heja! Godnatt mina vänner! Sov åt mig med!


In my dreams jacket

Jisses vilken jacka!! Den skulle jag kunna offra mycket för. Sådär lagom fulsnygg och givetvis svindyr, ja såklart! Som allt annat som är "to die for".. Från asos.com


Stockholm

Hej där måndagskväll! Sitter i soffan och lugnar ner mig. Har jobbat hela kvällen och nu känns soffan skönare än någonsin. Efter två nätter i Stockholm så känner jag mig liiiite tröttare än vanligt. Men det var helt underbart att åka iväg, även om det bara var en snabbis. Gick i gamla stan, var på medaljcermoni på armemuseet, åt god mat, shoppade, David Lachapelle på fotografiska och åkte bil i snöstorm! Ja, mycket ska man hinna med! Och mycket kul hade vi! Men nu är det back on track som gäller, en vecka till julafton! Hjälp!


Stressfri jul?

Godkväll! Efter mitt lilla break down igår så har jag nu hämtat mig och inser att världen är orättvis och man kan inte få allt här i livet.. Men nu över till nästa problem! Herregud säger jag bara! Jag som trodde att jag hade kontroll över julen, men så fel jag hade! Helt plötsligt var det inte så långt kvar, EN ledig dag innan jul och hmm.. Ja det blir fan till att vara effektiv! Idag inhandlades granen och en pepparkaksdeg är beställd! Men jag tror på mig själv och när jag verkligen måste ja då förvånar jag fan mig själv ibland! Nu ska jag njuta av en lussebulle som jag bakade igår, det kan jag iaf bocka av! Puss och Godnatt! (Imon ska jag inte klaga mera!)


brun eller blek, that's the question

Godkväll mina vänner! Tänkte faktiskt sova strax. För den som är intresserad! 
Men innan det måste jag bara beklaga mig, beklaga mig över att det inte är någon mening med att åka på semester eftersom man är blek som ett lik igen efter bara några veckor. Allvarligt!! Kan låta som att jag både verkar snål och ytlig. Men va fan om man nu åker på solsemester så vill man ju bli brun, INGEN kan säga annat. Och ja, jag blir brun, väldigt brun! Men vad gör det för när man kommer hem så ser man det först ut som man har föööör mycket smink och efter några veckor- död! Hmm, tjaa! 
(inga sura miner, jag älskar att åka på semester, det är underbart! Hade gjort det alla dagar i veckan om möjligheten fanns. Men nu gör det inte det och då blir jag ledsen över att min färg försvinner och jag vet att det är lååångt kvar innan den kommer tillbaka. Så inget bortskämd bimbo snack, utan bara hederlig sorg som vi alla i landet någon gång känt eftersom solen är mer frånvarande än någon annanstans.) 
Tacka vet jag solarium...
peace out!
 

Hej mitt vinter land!

Äntligen!! Lite ljus i den så fruktansvärt gråa vardagen. Idag kom den första snön, Yeeeey!! Jag älskar snö! Hoppas att den stannar kvar till jul. Just nu ligger jag i soffan och äter mina hembakade lussebullar, ska snart gå till jobbet. Men först- ut och skotta trappan! PUSS


RSS 2.0